Workshop Koffie Cuppen

Artikelnummer: CDWKC

SMAAK IS OBJECTIEF, LEKKER IS SUBJECTIEF!

Workshop over het proeven van koffie.
Meesterbrander Pim ten Lohuis en Professioneel Barista Gerben Malée leren je deze cuptechnieken.
In de workshop worden de geheimen prijsgegeven van de edele kunst van het cuppen.

Pim leert je om aandachtig te proeven op professionele wijze. Vooral om smaken onder woorden te brengen. Want wát proef je nu? Is het caramel of fruit, noot of cacao? Er zijn zoveel tinten in koffie!

Gerben laat je diverse zetwijzen zien en je gaat de verschillen proeven. Je valt achterover van welke smaken te voorschijn kunnen komen uit 1 boon!

Na de workshop krijg je een naslagwerkje mee waarin je alles nog eens rustig kunt nalezen. 

De workshop gaat door bij minimaal 4 personen, wordt op dinsdag 19 juni 2018 vanaf 18.30 uur gegeven en zal ong. 2,5 tot 3 uur duren.

Maak je agenda dus vrij!!!

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »