Workshop Koffie Cuppen

Artikelnummer: CDWKC

SMAAK IS OBJECTIEF, LEKKER IS SUBJECTIEF!

Workshop over het proeven van koffie.
Professioneel Barista Gerben Malée leert je deze cuptechnieken.
In de workshop worden de geheimen prijsgegeven van de edele kunst van het cuppen.

Gerben leert je om aandachtig te proeven op professionele wijze. Vooral om smaken onder woorden te brengen. Want wát proef je nu? Is het caramel of fruit, noot of cacao? Er zijn zoveel tinten in koffie!

Tevens laat hij je diverse zetwijzen zien en je gaat de verschillen proeven. Je valt achterover van welke smaken te voorschijn kunnen komen uit 1 boon!

Na de workshop krijg je een naslagwerkje mee waarin je alles nog eens rustig kunt nalezen. 

De workshop gaat door bij minimaal 4 personen en zal ong. 2,5 tot 3 uur duren.

Maak je agenda dus vrij!!!

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »